Yanbakkal Uygulaması

Mobil uygulamaların hayatımızın dört bir yanını sardığı günümüzde her türlü ihtiyaca cevap veren programlar geliştirilmektedir. Hayatlarımızı kolaylaştıran, işlerimizin daha hızlı yapılmasını ve bize zaman kalmasını sağlayan pek çok uygulama mevcuttur.

Son zamanlarda karşılaştığım ve gerçekten de çok faydalı olduğunu düşündüğüm bir uygulamadan bahsetmek istiyorum. İstediğiniz marketten online olarak alışveriş yapabileceğiniz ve ürünleri 45 dakika içerisinde evinize teslim eden bir uygulama: YANBAKKAL.

Evet yanlış duymadınız, istediğiniz marketten sizin için alışveriş yapıyor. Kendi stoklarından değil, mahalle bakkalınızdan hatta ve hatta BİM, A101, ŞOK gibi ucuzluk marketlerinden alışveriş yapan kuryeler fişleriyle birlikte teslim ediyorlar. Siz de ayağınıza kadar gelen alışverişin keyfini sürüyorsunuz.

Yanbakkal uygulamasını dışarı çıkmakta zorlanan herkes kullanabilir. Yaşlılar, engelliler, hamileler, hastalar... Markete gidip gelmek için vakit harcamak istemeyen herkes için son derece faydalı bir uygulama.

YANBAKKAL'ı Nasıl İndirebilirim?

Yanbakkal uygulamasını Android telefonlarda Google Play Store'dan, iPhone'larda ise App Store'dan indirebilirsiniz.

Android Linki: Adroid için Yanbakkal İndir
App Store Linki: iPhone için Yanbakkal İndir

Kullanımı çok kolay olan Yan Bakkal uygulamasında kategoriler halindeki menülerden istediğiniz ürünleri seçiyorsunuz ve sepete ekliyorsunuz. Sipariş verebilmek için hesap oluşturmanız gerekiyor. Hesap oluşturduktan sonra alışverişin yapılmasını istediğiniz marketi / marketleri seçerek siparişi tamamlıyorsunuz.

YANBAKKAL Komisyon Ücretleri Ne Kadar?

Yanbakkal uygulamasında marketlerden alışveriş yaparak evlerinize getiren kuryelerin aldıkları ücret bölgelere ve coğrafi şartlara göre değişse de uygulamamızın kuryelere önerdiği oranlar şöyledir: 50 TL'lik alışverişe kadar 5 TL, 50 TL üstü alışverişlerde Yüzde 10. Bu rakamı alışveriş yaptıktan sonra ekranda göreceksiniz. Kapıda da fatura ile gelen kuryeye ödeme yapacaksınız.

Uygulamada ürün fiyatları yer almıyor. Tabi ki tüm ürünlerin yer aldığı ve serbest piyasa ekonomisinin geçerli olduğu bir ülkede bunun takibi çok çok zor olacaktır. Ancak içiniz rahat olsun. Sadece sizin istediğiniz marketten alışveriş yapılacak ve faturası size getirilecektir.

YANBAKKAL web sitesinden tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Hatta kurye olup gelir de elde edebilirsiniz.

YANBAKKAL Online Market Web Sitesine Git


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KELİME AVI OYUNU HİLESİ

La Cimbali M24 Kahve Makinesi