Fuar Stand Tasarım Firması: Arasta Mimari Tasarım

 

Arasta Mimari Tasarım, fuar stand tasarımı işini 1983 yılından bu yana sürdürmektedir. Özel tasarım fuar standları yapan Arasta Mimari, modüler, maxima gibi hazır çözümler üretmez. 30 yıla dayanan tecrübesiyle yurtiçi ve yurtdışında pek çok fuarda yer tasarımlarıyla yer almıştır.

Proje çiziminden başlayarak montaja kadar anahtar teslim fuar stand çözümleri sunan Arasta, fark edilir standlarıyla firmanızı fuar alanında öne çıkarıyor. Dikkat çeken tasarımları, ince işçilik ile özenle kuruyor ve eksiksiz olarak teslim ediyor.

Fuar stand alanında sergilenecek ürünlere göre tasarım yapılıyor. Özellikle vurgulanmak istenen ürünler öne çıkarılıyor. Hizmet sunan bir firma ise yine hizmetleri en dikkat çekici şekilde sunuluyor. Örneğin turizm fuarında söz konusu bölgenin önemli yapıların maketleri hazırlanarak etkileyici bir ortam kuruluyor.

Yurtdışı fuar standı tasarımı konusunda da oldukça tecrübeli olan Arasta Mimarlık, Berlin'de yer alan deposuyla özellikle Almanya ve çevresinde çok daha ekonomik bir şekilde hizmet veriyor. Bu bölgelerin fuarlarında geçerli kuralları ve gereksinimleri biliyor ve diplomasiye takılmadan işlemleri hallediyorlar.

Fuar alanında gerek olabilecek, LED ekranlar, büyük ekranlar, halı döşemeleri, ışıklandırma ve benzeri tüm işlemler profesyonel bir şekilde yapılıyor. Tecrübeli mimar, üretim ve montaj kadrosuyla tüm ayrıntılara dikkat edilerek üretim yapılıyor.

Arasta Mimari Tasarım, ahşap fuar stand tasarımı ve kurulumu konusunda sizlere en iyi hizmeti vermey hazır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KELİME AVI OYUNU HİLESİ

Yanbakkal Uygulaması

La Cimbali M24 Kahve Makinesi